img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-1-2023 16:58

Jimi I van Rey, Sjtadsjeugprins van D’n Uul Remunj

Roermond - 16 januari 2023 - Op zondag 15 januari werd tijdens de Middaag van de Nuje Sjtadsjeugprins, Jimi van Rey aan het publiek gepresenteerd.  Jimi werd rond 14:11  uur na zijn eigen optreden in “de Masked Singer”, door Vorst Dirk I onthuld. Vervolgens werd hij door Vorst Dirk I met alle bijbehorende regalia geïnstalleerd tot 56e Sjtadsjeugprins van Remunj en Jeugdprins van D’n Uul. Ziene Dorslöstige Hoogheid Jimi I wordt bijgestaan door zijn adjudanten Tijl Criens en Sam Schlicher.

img

Onder het jaormotto van D’n Uul  ‘Veul dich vrie!’, was in de Salle de Fetes van de Oranjerie een heuse show van “de Masked Singer” voor kinderen opgezet.
 
Jimi I is in Roermond geboren op 26 oktober 2011 en heeft een groot deel van zijn jeugd doorgebracht in Asenray. Hij woont wisselend bij zijn moeder Danny Mevissen en zijn vader Jos van Rey. Zijn zusje Valerie is al een Uulecarrière gestart en danst bij de Kienjergarde van D’n Uul. Jimi I gaat met zijn adjudanten Tijl en Sam naar basisschool De Stenen Brug en zij zitten alle drie samen in groep 8. Jimi I en Tijl voetballen bij SHH, Sam is een van de beste vrienden van Jimi I en is de kleinzoon van voormalig Sjtadsprins Theo IV Janssens uit 1998.
 
Jimi I regeert onder zijn lijfspreuk ‘Alles paletti, Confetti!’ en gaat zo samen met zijn adjudanten Tijl en Sam de Uulejeugd en de Roermondse jeugd voor tijdens de Vastelaovend 2023.

Foto D'n Uul
160123/HvL

 

 

 

Wellicht interessant