img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-1-2023 11:42

Vastelaoves Dinner Show 'Tap-Bas' in Roermond

Roermond - 20 januari 2023 - Een bont programma van zang, dans en sketch voor elk wat wils. Jong en oud mag genieten van een avondvullend programma, waar je onder het genot van een hapje en een drankje veel humor over je heen laat komen. De voorstellingen 'Tap-Bas' zijn op vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari in de Donderie in Roermond. Entreekaarten kunnen al worden gereserveerd.  

img

Hilarische momenten worden er beleefd als er tapas hapjes worden klaar gemaakt door de verschillende artiesten. BAS bestaat uit 75 vrijwilligers die van Roermond en omstreken komen en al jaren het publiek amuseren wat van heinde en ver komt kijken.

Het is nog een van de weinige bonte avonden die kan blijven bestaan omdat het enthousiasme van de medewerkers zeer aanstekelijk is, het niveau hoog is en men er alles aan doet om het publiek een avond te bieden waar men nog lang over zal praten en nagenieten.

Alle Prinsen, jeugdprinsen en prinsessen uit de regio zijn van harte welkom om samen met hun gevolg plaats te nemen in de zaal en wellicht ook nog deel te nemen aan het programma, laat je maar verrassen.

Praktische informatie

wanneer - vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2023, aanvang 20.00 uur

waar - De Donderie, Donderbergweg 47, Roermond

entree - € 10,00 per persoon

kaartverkoop - kaarten zijn te koop in de Donderie of bij Wim's Huid en Haarsalon of telefonisch te  reserveren via 06-43084540.

"Dit mag je niet missen, kom gezellig een avond naar onze vastelaoves dinnershow: Tap-Bas!"

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

200123/HvL

Wellicht interessant