img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-2-2023 11:51

Sleuteloverdracht Leudal 2023 in Horn

Horn - 3 februari 2023 - De traditionele sleuteloverdracht van de Gemeente Leudal wordt gehouden op donderdag 16 februari voor de jeugd en op vrijdag 17 februari in de Sporthal in Horn. Georganiseerd door Stuurgroep Sleuteloverdracht Gemeente Leudal samen met de carnavalsverenigingen uit Baexem, Grathem, Heythuysen en Kelpen-Oler. Ook ditmaal is er weer een leuke wedstrijd georganiseerd voor de jeugd, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Lees snel verder....

img

Programma

Er zijn voor beide avonden weer leuke artiesten geregeld. Het volledige programma zal binnenkort terug te vinden zijn op de website www.sleuteloverdracht.nl. Burgemeester Désirée Schmalschläger zal ook weer op beide avonden aanwezig zijn om de sleutels aan de hoogheden te overhandigen.

Het programma op donderdag 16 februari start om 18.30 uur en op vrijdag 17 februari om 19.30 uur.

Wedstrijd voor de jeugd

Het is alweer een paar jaar geleden dat Kelpen-Oler er met de 1e prijs vandoor ging bij de jeugdwedstrijd. 

De jeugd blijven betrekken bij carnaval is natuurlijk super belangrijk, vandaar dat er ook voor de Sleuteloverdracht 2023 weer een leuke wedstrijd is georganiseerd voor de jeugd.

Het thema voor 2023 is: Wat wordt ons nieuwe Sleuteloverdracht logo?

"Het huidige logo is ondertussen wel aan vernieuwing toe, en wie anders dan onze jeugd kan het beste bepalen hoe ons toekomstige logo er moet gaan uitzien. We willen de jeugdverenigingen dan ook uitnodigen om met leuke ideeën voor een nieuw, fris Sleuteloverdracht logo te komen", aldus de organisatie.

Op donderdagavond 16 februari kunnen de jeugdvereniging dan hun ontwerp/idee aan burgemeester  Schmalschläger presenteren en toelichten (neem, als het kan, een grote versie van jullie ontwerp mee zodat je het ook aan de zaal kunt laten zien). De burgemeester en aanwezige raadsleden gaan dan bepalen wat het nieuwe logo wordt. Het winnende logo zal vanaf dat moment dan overal gebruikt gaan worden.

Er zijn mooie geldprijzen te winnen:

1e Prijs  Cheque van € 111,00 (en de felbegeerde wisseltrofee)
2e Prijs  Cheque van € 77,00
3e Prijs  Cheque van € 55,00

Voor vragen kunnen jullie altijd terecht bij info@sleuteloverdracht.nl.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

030223/HvL

Wellicht interessant