img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-2-2023 14:00

Music with Passion 2023 'The Heartbeat of Judas'

Neer - 27 februari 2023 - In de Goede Week vóór Pasen speelt het Passieverhaal zich af, en dan is het tijd voor Music with Passion! Dit jaar in het teken van Judas: The heartbeat of  Judas. Op zaterdag 1 april en zondag 2 april zal het publiek in de Sint-Martinuskerk in Neer worden meegenomen in de worsteling die Judas doormaakte met het fenomeen Jezus en ervaren dat vele elementen uit het lijdensverhaal nog steeds actueel zijn.

img

De muziek die voor deze editie gebruikt wordt is intenser dan de muziek bij vorige edities. Hiervoor leent zich een percussiegroep met hun klanken en energieke spel erg goed. Vandaar ook de subtitel ‘The Heartbeat of Judas’.

De muziek is een mix van filmmuziek (o.a. van Hans Zimmer en Danny Elfman) en popmuziek (o.a. van Michael Jackson en Robbie Williams), aangevuld met passende koormuziek door Gemengd Koor Vocante o.l.v. Ruud Geelen, en een kans voor tenor Eric Reddet om zich te etaleren. Speciaal door muzikaal leider Sjoerd Ceelen gearrangeerd voor Music with Passion is o.a. filmmuziek uit 'Angels & Demons' en 'The Godfather'. Ook zal muziek uit de Passion, waarbij Jeroen van Koningsbrugge in de rol van Judas kroop, voorbij komen.

De rollen van Judas, Jezus en de verteller worden vertolkt door Mella, Michiel Hendriks en Loes Lijssen.

Music with Passion wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Leudal en Provincie Limburg

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 1 april en zondag 2 april 2023, aanvang 20.00 uur

waar - Sint-Martinuskerk te Neer

entree - € 16,50 in de voorverkoop tot 1 maart 2023, daarna kosten de kaarten € 17,50, er zijn 280 zitplaatsen per voorstelling. Deze bevinden zich vrij naar keuze in het middenschip van de aangenaam verwarmde kerk. Alle plaatsen bieden een goed zicht op het podium.

kaartverkoop - bij Hairdesign Slabbers, Napoleonsweg 43 in Neer (alleen contante betaling) of per e-mail via reserveringen@muziekplein.eu

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

270223/HvL

 

Wellicht interessant