img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-2-2023 13:20

Nationale Duurzame Huizen Route - Thematour in Stevensweert

Stevensweert - 28 februari 2023 - Tijdens de renovatie van zijn vrijstaande jaren '30 woning heeft Roy Wolters uit Stevensweert ook een grote verduurzamingsslag gemaakt. Door isolatie, zonnepanelen, hybride warmtepomp, slimme thermostaten en een waterzijdig ingeregeld cv systeem is de woning verduurzaamd. Op woensdagavond 8 maart geeft hij graag een rondleiding in zijn eigen huis met uitleg en tips over hoe hij zijn woning heeft verduurzaamd. Interesse? Meld je dan snel aan!

img

De thematours zijn een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze tours leiden de huiseigenaren je rond en vertellen ze vanuit hun eigen ervaring hoe ze hun woning hebben verduurzaamd.

De rondleiding van Roy Wolters wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Maasgouw. De gemeente moedigt haar inwoners aan om op bezoek te gaan bij een thematour, om zo ideeën en ervaringen op te doen voor een eigen duurzaam huis.

Duurzaamheidsmaatregelen in deze thematour

- Hybride warmtepomp

- Isoleren

- Energiebesparende maatregelen

Interesse?

Aanmelden voor deze thematour kan via deze webpagina van duurzamehuizenroute.nl. Meer informatie over alle thematours die worden georganiseerd is te vinden op deze webpagina van duurzamehuizenroute.nl.  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

280223/HvL

Wellicht interessant