img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-3-2023 14:22

Walk&Talk voor werkzoekenden - Trends in solliciteren

Weert- 4 maart 2023 - Ben jij werkzoekend? Dan is de gratis Walk&Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter wellicht iets voor jou, ook als je geen lid bent van de bibliotheek! de krapte op de arbeidsmarkt is nog steeds niet voorbij. Dat is gunstig voor jou. Wil jij alles weten over de trends op het gebied van solliciteren? Laat je bijpraten door Jannine van der Naald tijdens de Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert op maandag 20 maart.  

img

De arbeidsmarkt is dynamischer dan ooit. Volgens de arbeidsmarktcijfers van het CBS waren er eind vorig jaar 121 vacatures op elke 100 werklozen. En de krapte op de arbeidsmarkt is nog steeds niet voorbij. Dat is gunstig voor jou. Want jij bent aan zet! Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Organisaties willen steeds meer een persoon achter de sollicitatie zien. Waarin onderscheid jij je dan van andere sollicitanten? 

Laat je bijpraten door Jannine van der Naald van Talent-en-werk over de laatste sollicitatietrends. Weten welk werk je wilt en jezelf goed presenteren blijft belangrijk. Of je nu solliciteert vanuit een uitkeringssituatie of omdat je werk hebt en op zoek bent naar ander werk: met de tips die Jannine van der Naald je geeft in deze workshop, vergroot jij je voorsprong naar een nieuwe baan.

Wat is een Walk&Talk?

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Deze netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Je krijgt praktische tips van een gastspreker en je leert van de ervaringen van andere deelnemers. Of je helpt zelf iemand met jouw kennis.

Ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Leer mede werkzoekenden (je tijdelijke collega's) kennen en help elkaar vooruit. Je krijgt support en je wordt enthousiast aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten vinden elke maand plaats. De bijeenkomsten hebben elke keer een ander thema.  

Praktische informatie

wanneer - maandag 20 maart 2023, van 9.30 tot 11.30 uur

waar - Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, Weert.  

deelname - gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek

aanmelden - dat kan via deze webpagina van Bibliocenter

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

040323/HvL

Wellicht interessant