img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-3-2023 11:44

Westa heren kansloos tegen landskampioen Taverzo

Wessem - 6 maart 2023 - De VeerhuisWessem/Westa heren waren zondagmiddag in de thuiswedstrijd niet opgewassen tegen de huidige landskampioen De Boer Taverzo. Alleen in het afsluitende dubbelspel konden de Wessemse heren een punt maken. Door het resultaat van de 1-6 nederlaag komen de zorgen van de strijd tegen degradatie per week weer dichterbij. 

img

Westa heren

De Boer Taverzo trad aan met met Jakub Folwarski, Yannick Vostes en Ivan Kahn. En deze spelers lieten er geen gras over groeien. Arturs Reinholds, Julien Meurant en Jelle Moris kwamen in de enkelspelen niet of nauwelijks in de buurt van een resultaat. Het dubbelspel met Arturs Reinholds en Jelle Moris tegen Ivan Kahn en Yannick Vostes was voor de late kijkers een heerlijke pot tafeltennis met een 3-1 winst voor het Westa duo.
 
De wedstrijd was live te volgen via DeltaLimburg.nl. Wedstrijd gemist of nog eens terugkijken? Dat kan hier.  

Westa dames

In de uitwedstrijd van de AnytimeFitness Maasgouw/ Westa dames tegen Scylla bleef Sara Devos weer ongeslagen. In Leiden was Sara zondagmiddag in drie games de baas over Evelien Hengstman en won zij met het kleinst mogelijke verschil in de vijfde game tegen Fang Ning Chen Chen. Daantje Lommen en Mascha Kovtoun konden helaas niet aanknopen. Ook het dubbelspel Devos/Kovtoun tegen van Marwijk/Chen Chen was een prooi voor de Leidense dames. Eindstand 2-5.

Foto Westa
060323/HvL

 

Wellicht interessant