img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-3-2023 13:50

Openbare zitting verkiezingsuitslag in Maasgouw

Maasbracht - 15 maart 2023 - Vandaag kan iedereen die stemgerechtigd is, zijn/haar stem uitbrengen voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. Op donderdag 16 maart is om 8.30 uur in het gemeentehuis in Maasbracht een openbare zitting van het Gemeentelijk Stembureau van Maasgouw. Daarna wordt de uitslag van de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen gepubliceerd. Iedereen mag daarbij aanwezig zijn. 

img

Openbare zitting

De leden van het Gemeentelijk Stembureau controleren op donderdagochtend 16 maart de processen-verbaal die zijn opgemaakt na het tellen van de stemmen. Daarna maakt de voorzitter de uitslagen bekend van het stemmen in Maasgouw. Iedereen mag hierbij aanwezig zijn.

De gemeente publiceert daarna de uitslagen en de opgemaakte proces-verbalen ook op de pagina uitslagen verkiezingen.

Melding maken

Wilt u een melding doen van een fout in één of meerdere proces-verbalen? Dat kan. U kunt dat doen, zodra de proces-verbalen op onze website zijn gepubliceerd. Deze melding moet uiterlijk dinsdag 21 maart om 10 uur binnen zijn.

U kunt de melding maken via dit online formulier van het Centraal Stembureau Maastricht. Op 23 maart wordt door het Centraal Stembureau de uitslag vastgesteld.

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
150323/HvL

Wellicht interessant