img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-3-2023 13:02

TV-Mis op NPO2 voor het eerst vanuit Heilig Hartkerk Roermond-Oost

Roermond - 17 maart 2023 - De Heilig Hartkerk in Roermond-Oost is de nieuwe ‘televisiekerk’ van het bisdom Roermond. Deze kerk heeft het stokje overgenomen van de H. Jozefkerk in Landgraaf. Op zondag 19 maart wordt voor het eerst de eucharistieviering live vanuit de Heilig Hartkerk uitgezonden op NPO2 bij KRO-NRCV om 10.00 uur. In het Geloofsgesprek daaraan voorafgaand zijn Pastoor Carlos Martinez (Landgraaf) en pastoor Harry Notermans (Roermond) te gast. 

img

TV-mis

Hoofdcelebrant is pastoor Carlos Martinez. De samenzang staat onder leiding van gitarist Martin Wilbers. 

Gemist of nog eens terugkijken? Dat kan na afloop via deze link van KRO-NCRV.

Geloofsgesprek 

Voorafgaand aan de live-uitzending van de eucharistieviering wordt zondagmorgen bij KRO-NCRV het Geloofsgesprek uitgezonde. Daarin zijn deze week pastoor Carlos Martinez en pastoor Harry Notermans te gast. De laatste was afgelopen jaren de ‘televisiepastoor’ van het bisdom Roermond en hij draagt dit weekeinde het stokje over aan zijn collega van de parochiefederatie Roermond-Noordoost.

Notermans zingt in de uitzending van zondag een lied over de Heilige Jozef. Als hij klaar is, vertelt Carlos Martinez dat Jozef hem ooit in een crisis over zijn roeping staande heeft gehouden. Sindsdien is de Colombiaan van geboorte een geziene priester in het bisdom Roermond door zijn nabijheid en toegankelijkheid. 

Gemist of nog eens terugkijken? Dat kan na afloop via deze link van KRO-NCRV.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
170323/HvL 

 
 

Wellicht interessant