img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-3-2023 11:57

5 Coiffure Award nominaties voor Hair & Beauty MP uit Maasniel

Maasniel - 20 maart 2023 - Vrijdag 17 maart zijn de nominaties voor de felbegeerde Coiffure Award 2023 bekendgemaakt, met maar liefst vijf nominaties voor Hair & Beauty Marijke Paradiek uit Maasniel. De Coiffure Award is een van de meest toonaangevende kappersprijzen in Nederland. De awards worden gezien als een internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent.  In 2022, 2019, 2018, 2017 en 2013 viel de salon al eens in de prijzen. De prijsuitreiking is op zondag 14 mei.

Nominaties

Eigenaresse Marijke Paradiek en Janet Daniëls zijn beiden genomineerd in de categorie Dames Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Fleur Bakkes is genomineerd voor Young Talent en de Consumer Award. Daarnaast wist het team een nominatie voor de Team Award te verwerven. 

Trots

Een nominatie voor één van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie. Hair & Beauty MP deed met maar liefst vier inzendingen mee. Marijke Paradiek: “Ik ben super trots dat we dit jaar maar liefst vijf keer zijn genomineerd! Voor een nominatie moeten we alle kapperstechnieken uitstekend beheersen. Niet alleen het knipwerk, maar ook het kleuren en modelleren van de kapsels naar de nieuwste trends en ontwikkelingen hoort daarbij."

Inspiratie

Marijke Paradiek: "Inspiratie is overal waar ik kom. Zo sta ik positief en creatief in het leven. Dat neem ik mee in mijn werk. Dat doe ik niet alleen, het hele team heeft keihard gewerkt. Daarom voelt de nominatie voor de Team Award als een extra beloning.”

Een vakjury beoordeelt de kapsels aan de hand van foto’s. Daarbij kijken zij naar het complete plaatje van coupe, visagie, styling en fotografie. Ook kunnen consumenten stemmen voor de Consumer Award.

Enthousiasme

Het reguliere werk in de kapsalon gaat voor Marijke en haar team gewoon door. “Iedereen is enthousiast. Het blijft nu bijna twee maanden spannend.” Op zondag 14 mei worden de prijswinnaars voor de Coiffure Award 2023 bekendgemaakt tijdens een groot gala in het Mediapark Hilversum.

Beste kapper van Nederland

De salon van Marijke Paradiek neemt jaarlijks deel aan de Coiffure Award. In 2022, 2019, 2018, 2017 en 2013 viel de salon al eens in de prijzen. De Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche. Topkappers uit heel Nederland nemen deel aan de wedstrijd en hun inzendingen zetten de trend voor het komende seizoen.

Foto's Jimmy Bollaerts 
200323/HvL  

Wellicht interessant