img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-3-2023 16:41

Jubileumconcert 40-jarige zanggroep Eige Wies uit Roggel

Roggel - 29 maart 2023 - Op 11 april 2023 is het 40 jaar geleden dat Zanggroep EIGE WIES uit Roggel werd opgericht. Het jubileum wordt feestelijk gevierd met een jubleumconcert op zondag 16 april in gemeenschapshuis La Rochelle. Het publiek kan dan genieten van "een prachtig, verrassend, sprankelend en vernieuwend en vooral gevarieerd programma."  Na afloop van het jubileumconcert volgt nog een gezellige afterparty. 

img

Programma

Deze Midden-Limburgse Zanggroep zal u zeker weten te “tjoesjeeren” met hun muziek in geheel eigen stijl, waarbij de nadruk ligt op Latijns Amerikaanse en Ierse muziek. Zanggroep EIGE WIES staat onder leiding van Lysanne Willard en wordt op piano begeleid door Toon Konings. 

De in Roggel geboren singer-songwriter Stephanie Struijk, beter bekend als Stevie Ann, schrijft persoonlijke verhaaltjes en liedjes in haar moedertaal. In haar liedjes ligt de focus op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd even stil doen staan.

Renée Steenvoorden, zangeres en songwriter, opgegroeid in Roggel, krijgt natuurlijk ook haar podium. Zij studeerde aan het Conservatorium in Maastricht en Brussel en specialiseerde zich in Jazz. In september 2021 heeft Renée haar eerste album uitgebracht, genaamd ‘Songs  from the Garden’.

Met een paar mooie dansen van Fresh Label Studios krijgt het culturele gedeelte van deze middag nog meer uitstraling. 

Als je kunst en cultuur laat samensmelten, hoort daar ook Marie-Thérèse Schlösser bij. Deze kunstenares is altijd bezig haar wereld te creëren en wil een kijk in haar leven overbrengen. Dit doet zij door op intuïtieve wijze krachtig vorm te geven aan haar werken, zonder titel, zodat je er met een grote vrijheid naar kunt kijken.

Els Boonen, zeer inspirerend en veelzijdig, neemt het publiek mee in de jubileumviering van 40 jaor EIGE WIES. Met haar krijgt u Something Els.

Praktische informatie

wanneer - zondag 16 april 2023, aanvang 15.00 uur (zaal open vanaf 14.00 uur)

waar - gemeenschapshuis La Rochelle, Pastoor Hanraetsstraat, Roggel

entree - € 12,50

ticketverkoop - kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Tonvannebekker met Gemma. Telefonisch reserveren kan ook, via 0475-491450  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

290322/HvL 

Wellicht interessant