img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-4-2023 13:17

Wie beveelt gemeenteraad Maasgouw aan als nieuwe burgemeester?

Maasbracht - UPDATE 5 april 2023 - Woensdagavond 5 april heeft de gemeenteraad van Maasgouw besloten om Dion Schneider voor te dragen als de nieuwe burgemeester van Maasgouw.

Maasbracht - 5 april 2023 - De gemeenteraad van Maasgouw bepaalt op woensdagavond 5 april tijdens een besloten vergadering wie hij als eerste en als tweede gaat aanbevelen als de nieuwe burgemeester van Maasgouw.

img

De gemeenteraad van Maasgouw bepaalt op woensdagavond 5 april tijdens een besloten vergadering wie hij als eerste en als tweede gaat aanbevelen als de nieuwe burgemeester van Maasgouw. Aansluitend wordt tijdens een openbare vergadering bekendgemaakt wie hij als eerste aanbeveelt. Deze bekendmaking kan ook via een livestream worden gevolgd. Op 3 maart werd bekendgemaakt dat er 28 sollicitanten zijn.

In de besloten vergadering bepaalt de raad wie hij als eerste en als tweede wil aanbevelen als burgemeester van Maasgouw. Na de besloten raadsvergadering is er een korte openbare raadsvergadering waarin de gemeenteraad bekend maakt wie hij aanbeveelt als nieuwe burgemeester. Alleen de eerste aanbeveling wordt bekendgemaakt. Alles wat verder in de besloten vergadering wordt besproken of besloten is geheim.
 
Het gemeentehuis is woensdag 5 april vanaf 19.00 uur gesloten. Het gemeentehuis gaat pas open op het moment dat de raad klaar is met zijn besloten vergadering.

Wilt u naar de openbare raadsvergadering komen? Hou er dan rekening mee dat u NIET in het gemeentehuis kunt wachten totdat die vergadering begint.

De openbare vergadering wordt uitgezonden via de livestream van de gemeente via https://channel.royalcast.com/maasgouw/#!/upcoming. Omdat niet bekend is hoe laat de openbare vergadering precies begint, wordt die livestream pas gemaakt nadat de besloten vergadering is afgerond.

Ververs dus de website om de livestream tijdig te zien.

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
050423/HvL

Wellicht interessant