img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-4-2023 14:53

Jubileumfeest 30-jarig Jeugdwerk Thorn

Thorn - 14 april 2023 - Al 30 jaar organiseert Jeugdwerk Thorn activiteiten voor alle jeugd in Thorn en omstreken. Deze mijlpaal wordt op zaterdag 15 april in samenwerking met Villagerock gevierd met een dag vol muziek en plezier voor jong en oud. Van de allereerste Badeenden-race in Thorn en echte JWT-spelletjes, tot live muziek en feest! 

img

 

Villagerock

Villagerock is een initiatief van enkele betrokken inwoners van Thorn die de jeugdverenigingen van Thorn financieel willen steunen. Zij hebben hiervoor, toepasselijk in Thorn, muziek als verbindende factor genomen en Villagerock is geboren. Tijdens Villagerock worden twee verenigingen die iets doen voor de jeugd, geloot voor een financiële bijdrage. Het bedrag bestaat volledig uit sponsoring.

Iedereen kan bijdragen en een badeendje adopteren via de webshop van Jeugdwerk Thorn. Dit jaar is Jeugdwerk Thorn verzekerd van hun financiële steun vanwege het 30 jarig jubileum.  

Programma 

13.00 uur - Badeendenrace-junior - gratis deelname, opgave vooraf verplicht

13.30 uur - Badeendenrace–sponsor - adopteer een badeend en steun de jeugd van Thorn!

14.00 uur - Spellenmiddag - gratis deelname, ranja, lekkers en leuke prijzen!

16.30 uur - Prijsuitreiking van zowel badeendenraces als de spellenmiddag in de grote tent in de Holstraat ter hoogte van Grand-Café ‘t Stift

20.00 uur  - Villagerock & Reünie Jeugdwerk Thorn met optreden van The Fant & Guest, toegang € 3,00, gratis voor (oud)lid/leiding JWT

Meer informatie

Op de website jeugdwerkthorn.nl is alle informatie te vinden over het Jeugdwerk Thorn en hun activiteiten.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Stock-achtergrondfoto
140423/HvL

Wellicht interessant