img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-5-2023 10:00

Leuke relatiegeschenken voor jouw bedrijf

17 mei 2023 - Relatiegeschenken worden gegeven door bedrijven aan zakenpartners of aan personeel bij bijzondere gelegenheden. Er zijn super veel verschillende cadeautjes die mensen kunnen geven aan hun zakenrelaties, waardoor mensen niet snel kunnen kiezen. Relatiegeschenken worden gegeven als bedankje aan bijvoorbeeld personeel, maar het kan ook gegeven worden aan klanten om hen te bedanken. Met een goed relatiegeschenk kun je de bekendheid van jouw bedrijf vergroten en daarmee ook vaak de omzet.

img

Hierbij enkele populaire relatiegeschenken die mensen regelmatig weggeven als bedankje of kleinigheidje. Hopelijk krijg jij dan ook wat inspiratie voor relatiegeschenken die bij jouw bedrijf passen. 

Een tas met het logo van jouw bedrijf 

Tassen gebruiken alle mensen. Zeker nu plastic tasjes niet zomaar meer worden weggegeven maken mensen veel gebruik van een zogenaamde tote bag. Deze handige kleine tassen kunnen worden gebruikt voor dagelijkse boodschappen, maar natuurlijk ook gewoon als een tas voor een dagje weg. Door de brede inzetbaarheid voor zowel mannen als vrouwen, zijn deze tassen erg populair. Om die reden geven ook steeds meer bedrijven een tote bag weg. Bijvoorbeeld door de Tassen met logo te bedrukken. Iedereen die over straat loopt met deze tas maakt dus gratis reclame voor jouw bedrijf en mensen zullen ook nog eens blij zijn wanneer zij dit krijgen. 

Pennen met de bedrijfsnaam

Pennen worden door veel mensen op het werk gebruikt. Een pen is ook altijd handig om bij de hand te hebben om snel iets te ondertekenen of om notities te maken. Pennen worden dan ook erg veel gebruikt als relatiegeschenk. Ze zijn goedkoop, klein en makkelijk te gebruiken. Op een pen is het dan ook erg makkelijk om een logo of bedrijfsnaam te zetten. Zo wordt er op een erg eenvoudige, maar toch zeker nuttige, manier reclame gemaakt voor jouw bedrijf en heb je direct een goed cadeau voor een zakenpartner, klant of voor je personeel.  

Een mok met bedrijfsnaam en logo

Naast tassen met logo of pennen met een bedrijfsnaam, zijn mokken met de bedrijfsnaam en het logo ook erg gewild. mensen drinken erg veel koffie of thee op kantoor waardoor dit een perfect cadeau is om weg te geven. De mokken worden dan sowieso goed gebruikt, waardoor mensen continu worden herinnerd aan jouw bedrijf en jouw diensten. Bovendien is het natuurlijk ook erg goede reclame voor andere mensen die nog niet bekend zijn met jouw bedrijf en de bedrijfsnaam of het logo op een mok zien staan.

 

 

 

Wellicht interessant