img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-8-2023 10:00

Tourtocht voor scootmobielen en elektrische rolstoelen in Maasgouw

Maasbracht - 18 augustus 2023 - Het Gehandicapten Platform Maasgouw (GPM) organiseert dit jaar voor het achttiende jaar een tweetal mooie tochten voor scootmobielen en elektrische rolstoelen door de gemeente Maasgouw en omgeving. De tweede tocht vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 augustus.  

img

Tijdens de tourtocht zal er ruim de tijd zijn om ervaringen uit te wisselen en kennis te maken met mederijders die u nog niet eerder was tegengekomen. Ook is er wederom de mogelijkheid om vertegenwoordigers van het bestuur vragen te stellen over bijvoorbeeld het aanvragen van voorzieningen via de Wmo. De tourtocht wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd, en daarom is de organisatie verheugd dat ook dit maal weer belangeloos wordt meegewerkt door de Vrijwillige Politie, de EHBO, de dames van de thuiszorg en de onmisbare begeleiders. Ook zal er weer een rolstoelbusje meerijden om onfortuinlijke pechvogels heelhuids thuis te brengen bij noodgevallen.

"Was u verleden keer niet in de gelegenheid of aarzelde u nog om mee te gaan? Nergens voor nodig! Neem deze drempel en rij met ons mee."

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 26 augustus 2023, aanvang 13.30 uur

waar - startlocatie is het Kerkplein in Maasbracht 

aanmelden - dat kan per e-mail via gpmaasgouw@gmail.com of telefonisch bij Erik Verhees (coördinator), Linne 0475-461724 of bij Fysio Plus, Maasbracht 0475-463284 

extra informatie - zorg dat de accu van uw scootmobiel of elektrische rolstoel is geladen bij aanvang

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Achtergrondfoto Erik Verhees  
180823/HvL

Wellicht interessant