img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-5-2023 13:22

Nieuwe directeur voor SG Sint Ursula

Horn/Heythuysen - 25 mei 2023 - Danny Hermans, sinds vier jaar de directeur van SG Sint Ursula met vestigingen in Horn en Heythuysen, heeft bekendgemaakt dat hij aan het einde van dit schooljaar terugkeert naar de klas om weer les te gaan geven. Sinds hij twintig jaar geleden directeur werd, is het altijd zijn wens  geweest om zijn loopbaan in het onderwijs af te sluiten daar waar het begon, namelijk voor de klas. "Om zo de cirkel weer rond te maken." 

img

"Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als directeur heb ik besloten om aan het eind van dit schooljaar terug te keren naar de klas om weer les te gaan geven. Het was geen gemakkelijke beslissing, maar ik voel dat het tijd is voor een volgende uitdaging. Vanaf het moment dat ik directeur werd, twintig jaar geleden, heb ik altijd aangegeven dat ik deze stap graag wilde zetten aan het einde van mijn loopbaan om de cirkel weer rond te maken. 

Bij de start van mijn loopbaan heb ik bewust gekozen voor het onderwijs en tot op de dag van vandaag heb ik hier geen dag spijt van gehad. Voor mij is er niets mooier dan een bijdrage te kunnen leveren aan het onderwijs en de ontwikkeling van onze leerlingen. Voor mij is nu de tijd aangebroken om van rol te wisselen.

Ik kijk terug op 4 mooie jaren als directeur van Sint Ursula en wil iedereen op voorhand bedanken voor de samenwerking van de afgelopen jaren. Samen hebben we de afgelopen jaren vele mooie momenten mogen delen en uitdagingen overwonnen. Ik ben trots op het werk dat we als Sint Ursula, als een team, voor elkaar hebben gekregen en weet zeker dat Sint Ursula zal blijven groeien", zo schrijft Danny Hermans in een persoonlijke afscheidsbrief in de periodieke nieuwsbrief van SG Sint Ursula die naar alle leerlingen en ouders wordt gestuurd.

Inmiddels is SOML en SG Sint Ursula gestart met de procedure en invulling voor de opvolging en er is goede hoop dat het nieuwe schooljaar van start kan gaan met een nieuwe directeur.  

Foto's Helian van Lier|DeltaLimburg.nl
250523/HvL

 

Wellicht interessant