img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-6-2023 12:05

Slimmer Reizen Challenge tijdens zomersluiting tunnels A73

Midden-Limburg - 1 juni 2023 -  Medio juli start het groot onderhoud van de Tunnel Swalmen en de Roertunnel aan de A73. Hinder voor het verkeer is niet te voorkomen, maar Midden Limburg Bereikbaar heeft daar een mooie challenge voor bedacht: de Slimmer Reizen Challenge. Download de gratis app Slimmer Reizen Challenge (A73 Midden Limburg) en spaar punten voor jouw duurzame reisgedrag. Deze punten kun je inwisselen voor beloningen bij jouw favoriete (lokale) winkels. 

Waarom meedoen?

Deelname aan de Slimmer Reizen Challenge levert je persoonlijk veel op: je bespaart op je benzinekosten, je ontvangt kortingsvouchers die je kunt gebruiken bij verschillende winkels, je kunt doneren aan lokale en nationale goede doelen, je draagt bij aan een lagere CO2- footprint en je reist gezonder en gaat je fitter voelen!

Maar ook de regio profiteert: de druk op het wegennet neemt af en dat is hard nodig omdat in de zomer van 2023 de Roertunnel en Tunnel Swalmen op de A73 langdurig dicht gaan vanwege renovatiewerkzaamheden.

Hoe werkt de challenge?

Wanneer je de Dumoco+ app hebt gedownload registreer je jezelf voor de Slimmer Reizen Challenge. Via de GPS-tracking in je telefoon registreer je automatisch jouw ritten en reizen, je verdient hierdoor automatisch punten die je kunt uitgeven aan goede doelen of kortingsvouchers.

Installeren van de app 

  1. Download hier gratis de Slimmer Reizen Challenge app
  2. Registreer je en meld je aan voor de uitdaging 'Slimmer Reizen Challenge'.
  3. Zet eenmalig 'automatisch volgen aan' via de 'Play'-button rechtsboven in de app.
  4. Jouw reizen worden nu automatisch vastgelegd via GPS-tracking. Verder hoef je niets te doen.

Hoe werkt het spaarsysteem?

Je kunt op een paar manieren punten verdienen. Tijdens je deelname vind je alle berichtgeving, gemaakte ritten en verzilverde beloningen terug onder de knop ' Tijdlijn'. Wil je zien hoeveel punten je hebt verdiend? Ga dan naar het menu linksboven in de app en klik op 'Mijn punten'. En wil je jouw verdiende punten omzetten in beloningen? Ga dan naar de knop 'Inwisselen'. Wil je liever doneren? Dat doe je onder de knop 'Doneren'.

Klik hier voor veelgestelde vragen over de app.

Bron Midden Limburg Bereikbaar
Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl (Roertunnel A73)
010623/HvL

Wellicht interessant