img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-6-2023 11:53

Lego vanuit Nederweert door heel Nederland verstuurd

Nederweert - 8 juni 2023 - Lego, het bouwspeelgoed dat jong en oud al decennia lang weet te vermaken, blijft onverminderd populair. De grote vraag naar sets, minifiguren en meer wordt vanuit Nederweert beantwoord met verzendingen door heel Nederland en zelfs internationaal. Zo blijft de populariteit van deze geliefde bouwsteentjes groeien. De vraag die veel mensen stellen is: waar komt deze Lego allemaal vandaan? Een bekend verkooppunt is de website van Toy Pro, waarvan het hoofdkantoor in Nederweert ligt. 

img

Populariteit van Lego

Lego is al jarenlang enorm populair en dat is niet zonder reden. Het bouwspeelgoed is vermakelijk voor jong en oud, het is tijdloos en uitdagend, waardoor het altijd interessant blijft om mee te spelen. Daarnaast zijn de speelgoed steentjes ook nog eens duurzaam en gaan ze lang mee. Een echte klassieker, bekend en geliefd bij velen.

De populariteit is mede te danken aan de grote verscheidenheid aan thema's en sets die beschikbaar zijn. Van Lego Friends en Disney tot aan Super Mario, voor elke liefhebber is er wel iets te vinden. Een van de meest populaire thema's onder verzamelaars en fans van de films is de Star Wars Lego. Het is dan ook geen verrassing dat deze sets het meest worden gekocht.

Naast dat ze een concept bedenken is het mooie van Lego dat ze er een heel eigen draai aan kunnen geven. Ze kunnen meerdere concepten met elkaar combineren en zo ontstaat er een fantasie die uniek kan zijn.

Lego verzamelaars

Niet alleen de unieke bouwwerken die gecreëerd kunnen worden maken het speelgoed geliefd, maar ook onder verzamelaars is het zeer populair. Voor velen is het verzamelen een leuke hobby, waarbij ze zich richten op het sparen van complete sets of het vinden van zeldzame onderdelen. Vaak bewaren deze verzamelaars hun Lego in de originele verpakking om de waarde te behouden. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat sommige sets meer dan verdubbelen in waarde.

Om ervoor te zorgen dat alle liefhebbers door heel Nederland kunnen genieten van hun favoriete sets, minifiguren, of losse onderdelen, heeft een bedrijf in Nederweert een belangrijk aandeel in het versturen van Lego door heel Nederland. Toy Pro is de ultieme bestemming voor verzamelaars, ervaren bouwers maar ook voor de beginnende bouwer.

Toypro breidt zich uit tot een internationaal bedrijf en levert Lego door heel Europa. Doorgaans wordt er vanuit hun magazijn de Lego online verstuurd en kun je de kleinste onderdelen hier al bestellen. 

Geliefd bij jong en oud

Lego is en blijft nog altijd zeer populair bij jong en oud. Het is tijdloos en zeer geliefd om mee te spelen, maar ook om een wereld te creëren waarbij er niet gespeeld wordt, maar wel naar gekeken. De toekomst van deze unieke bouwsteentjes ziet er dan ook rooskleurig uit en het is spannend om te zien welke iconische sets en minifiguren er in de toekomst nog zullen worden uitgebracht.

Ben je benieuwd naar Lego mogelijkheden dan is een bezoekje brengen aan de website van Toy Pro zeker een aanrader. Bestel hier jouw Lego en ontvang een pakketje uit het Limburgse Nederweert! 

Stockfoto

 
 
 

Wellicht interessant