img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

12-6-2023 15:54

Internationale meerdaagse bijeenkomst dorpsontwikkeling in Stevensweert

Stevensweert - 12 juni 2023 - In samenwerking met de Dorpsraad van Stevensweert organiseert VKKL een internationale bijeenkomst in Stevensweert van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 juni. De week staat in het teken van 'dorpsontwikkeling'. Er zullen ook Duitse, Belgische en Oostenrijkse partners aan het programma deelnemen. Belangstellenden kunnen zich voor iedere dag afzonderlijk aanmelden. Deelname is gratis en de lunch is bij iedere programmadag inbegrepen.

img

  1. Programma

Dinsdag 13 juni - van 9.00 tot 17.00 uur

Diverse workshops in de oude kern van Stevensweert.  

Woensdag 14 juni - van 9.00 tot 17.00 uur

Bustour met als thema 'mobiliteit en bereikbaarheid'. Er worden dorpen bezocht in de Belgisch-Limburgse grensstreek die zich met dit thema bezighouden. Inspiratie en kennisuitwisseling staat centraal.

Donderdag 15 juni - van 9.00 tot 17.00 uur

Bustour met als thema 'dorpsservicecentra en ontmoetingsplekken'. Er worden dorpen bezocht in de Duits-Nederlandse grensstreek waar de inwoners zelfstandig werken aan het opzetten en exploiteren van dorpsservicecentra en ontmoetingsplekken. 

Vrijdag 16 juni - van 10.00 tot 17.00 uur

Agemene Leden Vergadering & VKKL 20 jaar. VKKL bestaat dit jaar 20 jaar en tijdens de ALV wordt teruggeblikt op de afgelopen 20 jaar, waar VKKL nu staat en vooruitgekeken naar de toekomstige trends en ontwikkelingen. Daarnaast wordt de nieuwe huisstijl, logo en website gepresenteerd. Na een gezamenlijke lunch volgt een rondleiding door de oude kern van Stevensweert. De middag wordt afgesloten met een borrel en tevens reünie voor eenieder die ooit als bestuurslid, vrijwilliger, adviseur of medewerker voor VKKL actief is geweest. 

De dagprogramma's in detail beschreven zijn te vinden op deze webpagina van VKKL

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl 
120623/HvL 

 

Wellicht interessant