img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-6-2023 13:22

Repair Café Beegden en Speelgoed Ruilbeurs

Beegden - 21 juni 2023 - Op zaterdag 1 juli is het Repair Café Beegden geopend. Hier kun je terecht om kapotte spullen te laten nakijken en indien mogelijk te laten repareren. Tegelijkertijd is er, zo vlak voor de zomervakantie, een Speelgoed Ruilbeurs waar kinderen hun boeken en speelgoed kunnen ruilen. Maar iedereen is ook gewoon welkom om een kijkje te komen nemen en een kop koffie te drinken.   

img

Repair Café Beegden

Op 3 juni jl. werd het Repair Café Beegden officeel geopend. Het Repair Café is een reparatiewerkplaats waar inwoners terecht kunnen met kleine elektrische apparaten, speelgoed, kleine meubels, rollators, et cetera. Ook voor het herstellen van kleding kunt u hier gerust binnenlopen. Reparaties zijn gratis, allleen de materiaalkosten zijn voor eigen rekening.  

Speelgoed Ruilbeurs

De zomervakantie komt er weer aan! Wil jij deze zomer genoeg te spelen en te lezen hebben? Kom dan zaterdag 1 juli je speelgoed en/of kinderboeken ruilen bij het Repair Café Beegden! Je mag zoveel meenemen als je wil, maar alles wat je niet kan ruilen of weggeven, moet je weer mee terug naar huis nemen na afloop. De voorwaarde is dat het speelgoed en de boeken schoon,compleet en bruikbaar zijn.

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 1 juli 2023, van 11.00 tot 13.00 uur

waar - Gemeenschapshuis ’t Leuke, Leukenstraat 6 in Beegden

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

210623/HvL 

Wellicht interessant