img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-6-2023 11:54

Inschrijving open voor Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival - KVL 2024

Limburg - 26 juni 2023 - Vanaf vandaag kunnen getalenteerde jongeren zich aanmelden voor het Kinjer Vastelaovend Leedjeskonkoer (KVL) editie 2024. Inschrijven kan tot en met zondag 29 oktober via de website van het KVL. De halve finale is op zaterdagmiddag 18 november in Elsloo en op zondagmiddag 28 januari is dan tot slot de grote finale in CC Don Bosco in Heel.
 

img

Hulp nodig?

Het KVL is verheugd om bekend te maken dat ze niet alleen een platform bieden voor jonge artiesten, maar ook ondersteuning bieden aan degenen die behoefte hebben aan begeleiding bij het ontwikkelen van hun ideeën. Degenen die al een idee hebben maar niet weten hoe ze verder moeten, kunnen contact opnemen via de website van het KVL. Het KVL staat klaar om te helpen of om in contact te brengen met mensen die kunnen ondersteunen.

Tijdspad KVL 2024

De inschrijvingen sluiten op 29 oktober 2023.

Op zaterdagmiddag 18 november 2023 zal een spannende halve finale plaatsvinden in het Maaslandcentrum in Elsloo, in samenwerking met het "Komitee Jeugkanaval Aelse". Een vakjury zal daarbij live uitgevoerde liedjes beoordelen, waarbij uiteindelijk 11 liedjes doorgaan naar de finale.

De  finale van het KVL 2024 zal plaatsvinden op zondagmiddag 28 januari 2024. Dit jaar zal de finale wederom gehouden worden in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel, in samenwerking met Vastelaoves Vereniging de Gangmaekers en L1. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en inschrijvingen op de website van het Kinjer Vastelaovend Leedjeskonkoer (KVL).   

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

260623/HvL 

Wellicht interessant