img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-7-2023 12:53

100 extra gratis e-bikes beschikbaar tijdens zomersluiting Roertunnel en Tunnel Swalmen A73

Roermond - 11 juli 2023 - Van 14 juli tot en met 4 september zijn de Roertunnel en Tunnel Swalmen aan de A73 dicht voor groot onderhoud. Bewust in de vakantieperiode omdat het dan gemiddeld genomen al wat rustiger is op de weg. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, zijn diverse producten en acties ontwikkeld, zoals de mogelijkheid om een gratis een e-bike te lenen om zo op een andere wijze te reizen. De eerste 100 e-bikes waren heel snel weg, daarom nu nog eens 100 e-bikes extra. Op = op!

img

Leen gratis een e-bike

Voor inwoners in de omgeving van de tunnels is het mogelijk om gratis een e-bike te lenen (op reservering en op = op). Hiermee geeft Midden Limburg Bereikbaar een extra zetje in de rug om anders te reizen - naar het werk - en uit de auto te blijven tijdens de hinderperiode. Met een e-bike kan men met gemak 15 kilometer afleggen zonder bezweet of uitgeput aan te komen.

Eerder deze maand werd de eerste lichting met 100 beschikbare fietsen binnen een halve werkdag allemaal gereserveerd. Wegens succes wordt de actie nu voor de tweede en tevens laatste keer aangeboden met nog eens 100 beschikbare e-bikes. Hierbij geldt wederom: op = op en wie het eerst komt, wie het eerst maalt…

Alle informatie over het reserveren van een e-bike: www.middenlimburgbereikbaar.nl/ebike

Lees meer over alle Slimmer Reizen Acties via: www.middenlimburgbereikbaar.nl/slimmerreizen

Foto Midden-Limburg Bereikbaar
110723/HvL

 

 

 

Wellicht interessant