img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-8-2023 10:35

Workshop 'Upcycling' bij Bezoekerscentrum Leudal

Haelen - 4 augustus 2023 - Op zondagmiddag 6 augustus organiseert het Bezoekerscentrum Leudal in Haelen een inspirerende workshop Upcycling. Dit naar aanleiding van de tentoonstelling Upcycling, die gedurende de maanden juli en augustus te bewonderen is in het bezoekerscentrum. Deze workshop is geschikt voor kinderen én volwassenen. 

img

Upcycling

Upcycling is een creatieve manier om oude materialen nieuw leven in te blazen en om te toveren tot iets unieks. Tijdens deze workshop leren deelnemers hoe ze van oud papier een unieke wenskaart kunnen maken. Bloemblaadjes, zaden,  pulp, schepramen en plankjes, alle materialen worden gebruikt om de creatieve geest aan het werk te zetten.

Het enige wat je nodig hebt, zijn je handen en voeten! Deelnemers hebben de vrijheid om te kiezen uit verschillende diktes en kleuren, waardoor hun wenskaart een persoonlijk tintje krijgt.

Deelnemers krijgen ook de gelegenheid om een oud T-shirt op te pimpen en om te toveren tot een uniek kledingstuk. Met behulp van textielverf en sjablonen kunnen zij hun eigen ontwerpen tot leven brengen op het T-shirt.

Praktische informatie

wanneer - zondag 6 augustus 2023, van 14.00 tot uiterlijk 16.00 uur

waar - Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58 in Haelen

deelname - gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

extra informatie - alle benodigde materialen liggen klaar voor gebruik. Het enige wat deelnemers moeten meenemen, is een oud (liefst licht gekleurd) katoenen T-shirt om hun creativiteit op los te laten.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

stockfoto 
040823/HvL 

Wellicht interessant