img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-8-2023 17:24

Roggel krijgt SPAR als supermarkt na sluiting Jan Linders

Roggel - 25 augustus 2023 - Op 11 mei dit jaar maakte Jan Linders bekend haar winkels in Haelen en Roggel te hebben verkocht aan Heerschap Groep. In Haelen wordt de supermarkt omgebouwd tot Albert Heijn Heerschap en voor het vastgoed in Roggel ging Heerschap op zoek naar supermarktinvulling en deze is gevonden in SPAR franchisenemer Pakgro Groep B.V. De verbouwing start in de week van 9 oktober en is naar verwachting rond week 45 afgerond. Op vrijdag 6 oktober gaat Jan Linders definitief dicht.

img

Roggel

Pakgro Groep B.V., van familie van Grootel, baat al 12 SPAR supermarkten uit, waaronder SPAR Enjoy op camping de Leistert in Roggel. En daar komt dus een gloednieuwe SPAR aan de Dorpsstraat in Roggel bij. De verbouwing start in week 41 en naar verwachting is deze rond week 45 afgerond.

Op vrijdag 6 oktober om 13.00 uur sluit Jan Linders definitief haar deuren.

Ook de bakkerswinkel van Bakkerij Heerschap gaat dicht, de medewerkers van bakkerij Heerschap gaan over naar de nieuwe SPAR, evenals het assortiment van Bakkerij Heerschap. Deze krijgt een prominente plek in de nieuwe supermarkt.

Haelen

Op vrijdag 27 oktober sluit Jan Linders in Haelen de deuren. Deze winkel wordt omgebouwd naar Albert Heijn Heerschap en zal met het volledige bakkerij Heerschap assortiment openen medio week 46.

Pakgro Groep B.V.

Pakgro Groep B.V. is al ruim 15 jaar een begrip in de recreatiewereld. Met 300 medewerkers op 12 vakantieparken / dorpen staan zij klaar om hun gasten te voorzien van lekkernijen, kampeerspullen en gezellige extra’s om hun verblijf onvergetelijk te maken.

Heerschap Groep B.V.

Heerschap Groep B.V. is ontstaan vanuit Bakkerij Heerschap die in 1966 werd opgericht door John en Toos Heerschap. Stan Heerschap bouwde het bedrijf verder uit. Het familiebedrijf bestaat naast de ambachtelijke bakkerij in Nederweert op dit moment uit zes Albert Heijn franchisewinkels in de regio Weert. Het Jan Linders filiaal in Haelen wordt de zevende Albert Heijn-winkel van Heerschap Groep in deze regio.

Foto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
250823/HvL

 

Wellicht interessant