img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-9-2023 10:30

Tips voor een geslaagde derde date

16 september 2023 - Een eerste date is vaak erg gepland en georganiseerd. Er wordt vaak gekozen voor een laagdrempelig drankje in een café of, bij een goede virtuele klik, een diner voor twee. Een tweede date vindt vaak plaats in dezelfde variant, wellicht op een andere plek of tijdstip. Maar dan komt de derde date, een lastig moment! In dit artikel een aantal tips voor een activiteit, die in elk geval niet de oorzaak zal zijn van een (vroege) break-up. Lees snel verder. 

img

Doe origineel 

Je leert iemand pas echt goed kennen wanneer diegene uit zijn of haar comfortzone is. Een activiteit verzinnen waarmee dit gebeurt, maar die ook weer niet ongemakkelijk wordt, is hierbij de kunst. Waar je dan aan kunt denken? Ga eens voor een golfdate bijvoorbeeld. De perfecte activiteit om iets nieuws te leren en samen plezier te hebben. Daarnaast is golf ook de perfecte sport voor de minder sportieve types. Je hebt alle tijd om gezellig te kletsen en bent tegelijkerijd ook lekker bezig. En origineel is het zeker! Door golf leer je ook echt iemand kennen, doordat het nogal wat concentratie en geduld vraagt. De één is hier heel goed en gedisciplineerd in, terwijl de ander er een potje van maakt. Een garantie voor lol en plezier.  

Lekker op pad 

Ben je vrij zeker van je zaak? Dan is het goed om ook wat langer tijd met elkaar door te brengen. Stel voor om een dag samen op pad te gaan. Niet meteen direct inclusief overnachting, want dat kan dan weer ongemakkelijk worden. Ga bijvoorbeeld een dagje uit in Amstelveen. Een verrassend leuke regio, maar niet zo overweldigend als bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam. Je kan er varen, wandelen maar ook gezellig een terrasje pakken. Ook de reis ernaartoe biedt voldoende mogelijkheden om lekker te kletsen en elkaar te leren kennen. Valt de date iets tegen? Dan heb je hiermee in ieder geval nog genoeg afleiding door de leuke omgeving. 

Kortom, een derde date is vaak het moment waarop de balans aan weerszijden wordt opgemaakt. Is het een blijvertje, of stoppen we ermee? Weer iets gaan eten of drinken is wellicht wel erg cliché, dus zorg ervoor dat je verrast. Wanneer je dit doet, zul je zien dat je iemands ware aard gaat zien en voor jezelf al snel weet of date vier er gaat komen...of niet. Veel plezier! 

 

 

Wellicht interessant