img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-9-2023 11:00

Het Limburg Festival presenteert Andre Manuels Zieke Geest in Roggel

Roggel - 18 september 2023 - Cabaretier en muzikant André Manuel vindt de mens maar een mysterieus wezen. In 'De Zieke Geest' dwaalt de cabaretier door het menselijk brein, op zoek naar antwoord op prangende vragen. 'De Zieke Geest' is het eerste deel van een drieluik over de mens. Op zondag 8 oktober te zien bij Café TonvanneBekker in Roggel, onder de vlag van het Limburg Festival. 

img

Waarom willen mannen bijvoorbeeld altijd een rol als seriemoordenaar, terwijl vrouwen genoegen nemen met een slachtofferrol? Wat maakt de ene mens een clown en de ander een president? Hoe word je een oorlogsmisdadiger, of juist een vredesengel? Bestaat er wel zwart zonder wit? En wat te doen met het grijze tussengebied?

'De Zieke Geest' is het eerste deel van een drieluik over de mens. Nadien volgen 'Het Goddelijke Lichaam' of 'De Eenzame Ziel'. Maar dat is later. Nu eerst Manuels 18e theaterprogramma. 

Uit een recensie van de Theaterkrant:
“Anderhalf uur heerlijk genieten, grinniken, schateren en besmuikt lachen. Met zijn uitspraak aan het begin van De Zieke Geest: ‘Wij zijn als mensen niet de kroon op Gods schepping, maar de butplug’ is de toon gezet.”  

Praktische informatie

wanneer - zondag 8 oktober 2023, aanvang 15.00 uur

waar - café Tonvannebekker, Kerkveldweg 1, Roggel 

kaarten - € 12,50

reserveren - kaarten zijn te reserveren via de website LimburgFestival.nl. Het betreft staanplaatsen. Zitplaatsen zijn beperkt en niet te reserveren. Kaarten te betalen bij aankomst.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Achtergrondfoto Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
180923/HvL

Wellicht interessant