img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-9-2023 15:15

Bijzondere expositie van kunstenaars met beperking in Roermond

Roermond - 26 september 2023 - ECI cultuurfabriek kondigt in samenwerking met PSW een buitengewone expositie aan getiteld "Uit de Kunst". Een visueel spektakel dat je zintuigen prikkelt en je verbeelding uitdaagt. De expositie - die van zaterdag 30 september tot zondag 12 november te zien is - viert de veelzijdigheid en creativiteit van de kunstenaar met beperking. Tevens is deze unieke expositie onderdeel van het jaarlijkse As Equals Festival. Gratis toegang, ook tijdens de feestelijke opening op 30 september. 

img

Over "Uit de Kunst"

"Uit de Kunst" is een project dat kunstenaars met verschillende achtergronden samenbrengt om kunst te creëren die grenzen en vooroordelen overstijgt. Deze tentoonstelling, gecreëerd door mensen van PSW met een verstandelijke beperking, laat de kracht van inclusie, diversiteit en gelijkheid zien. Elke kunstenaar brengt zijn eigen perspectief en talent in, wat resulteert in een boeiende verzameling werken waaronder schilderijen, sculpturen, fotografie en meer.

Feestelijke opening

Op zaterdag 30 september om 14.00 uur opent wethouder Marianne Smitsman samen met een cliënt van PSW op feestelijke wijze de expositie in ECI cultuurfabriek. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken. De expositie alsook de opening zijn gratis toegankelijk

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

stockfoto
260923/HvL

Wellicht interessant