img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-9-2023 11:18

Datum en locatie finale Midde Limburgs Leedjes Festival is bekend

Beegden - 27 september 2023 - Het Midde Limburgs Leedjes Festival (MLLF) heeft de datum en locatie van de grote finale bekendgemaakt. Op vrijdagavond 5 januari 2024 wordt de finale gehouden in Beegden, in samenwerking met Vastelaovesvereniging Stichting de Jokers uit Beegden en het Comité Midde Limburgs Leedjes Festival. Het evenement vindt plaats in Gemeenschapshuis 't Leuke in Beegden. Het MLLF staat bekend als de traditionele kick-off voor de Limburgse leedjesfinales na 1 januari.

img

Het biedt een podium voor Midde Limburgse nieuwe Vastelaoves-leedjes. In de vorige editie, die plaatsvond in 2022, ging de hoofdprijs naar Raoj 'ns uit Neer.

De inschrijvingen voor de komende editie van het Midde Limburgs Leedjes Festival gaan van start op 17 november 2023. Gedetailleerde informatie over de inschrijvingsprocedure en het reglement van deelname is beschikbaar op de officiële website van het festival: mllf.jouwweb.nl

"Traditiegetrouw belooft het een gezellige en leuke aftrap van het seizoen in 2024  te worden", aldus de organisatoren. De Jokers en he t Comité Midde Limburgs Leedjes Festival nodigen iedereen dan ook alvast uit om deel te nemen aan de finale in Beegden.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

270923/HvL 

Wellicht interessant