img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-10-2023 15:22

Nieuw kerstevenement 'Winter Fever Arena' op Munsterplein Roermond

Roermond - 4 oktober 2023 - Stichting Evenementen City Roermond organiseert van vrijdag 1 december tot en met zondag 7 januari 2024 op het Munsterplein in Roermond het nieuwe kerstevenement 'Winter Fever Arena'. Nagenoeg het complete Munsterplein wordt overdekt door een transparant paviljoen van ruim 1500m2. De historische kiosk wordt daarbij volledig geïntegreerd in een sfeervol gedecoreerde omgeving. De toegang is gratis en ook toegankelijk voor mindervaliden.

img

Met dit unieke initiatief wil de organisatie Roermond bovenregionaal op de kaart zetten en daarmee een nieuwe weg inslaan tegenover de traditionele kerstmarkten en ijsbanen die sinds jaar en dag in vele steden te zien zijn.

Winter Fever Arena wil een attractie zijn; multifunctioneel, spraakmakend, weersonafhankelijk, sfeervol, spectaculair. Winter Fever Arena is gratis toegankelijk en biedt naast horecafaciliteiten, groot overdekt terras, gevarieerd entertainment. Op het menu zullen de traditionele glühwein, warme chocolademelk en wafel niet ontbreken. De Winter Fever Arena is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Activiteiten

Eén van de highlights in Winter Fever Arena is de rolschaatsbaan (500m2); een duurzaam alternatief voor traditionele energie slurpende ijsbanen. Daarnaast worden er ook curling activiteiten voor jong en oud, scholen, bedrijven georganiseerd.

Multifunctioneel is het toverwoord; alles is mogelijk in de Winter Fever Arena.

Het volledige programma is nog een verrassing waarbij gestreefd wordt naar een gevarieerd aanbod met activiteiten voor het hele gezin; live muziek, silent rollerdisco, après-ski, etc.etc.

Op deze webpagina van Winter Fever Arena is een compleet overzicht te zien van alle activiteiten die er worden georganiseerd.

Bereikbaarheid

Parkeren kan op loopafstand in de nabijgelegen parkeergarages rondom de binnenstad. Het Munsterplein is op loopafstand van het trein- en busstation en daardoor ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Openingstijden

maandag - gesloten

dinsdag tot en met donderdag - 12.00 tot 22.00 uur

vrijdag en zaterdag - 12.00 tot 01.00 uur

zondag - 12.00 tot 22.00 uur

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Afbeelding: impressie Winter Fever Arena
041023/HvL 

 

Wellicht interessant