img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-10-2023 14:16

Gratis evenement ‘Morgen’ over duurzaam wonen

Roermond - 15 oktober 2023 - De Groene Transformator uit Roermond organiseert op zaterdag 28 oktober ‘Morgen’; een gratis evenement over duurzaam wonen. Verschillende experts in energietips, onderwijs, producten en inspiratie zijn bereid gevonden om op informele, laagdrempelige wijze de kracht van vergroening en duurzaamheid voor het wonen van de toekomst onder de aandacht te brengen. Ontdek op een leuke en eenvoudige manier hoe je zuiniger, gezonder en groener kunt wonen. 

img

Het evenement is om je te laten beleven dat het niet slechts om veelgehoorde termen gaat, maar om je enthousiast te maken de eigen omgeving op een persoonlijke manier te verbeteren. Het kan zuiniger, gezonder, groener, zonder grote woorden en enorme rompslomp. Verduurzamen gaat van tips en kleine ingrepen tot het toekomstbestendig maken van een complete woning. Morgen brengt deze verschillende partijen bijeen, laat je leren en inspireert je om het de dag erna toe te passen.

Voor kinderen en jongeren is er een speciale ruimte beschikbaar, waar zij hun eigen droomhuis van de toekomst kunnen maken.

Praktische informatie

wanneer - zaterdag 28 oktober 2023, van 11.00 tot 16.00 uur

waar - De Groene Transformator, Bredeweg 10, Roermond (De Weerstand)

entree - gratis

aanmelden - de capaciteit van De Groene Transformator is beperkt. Aanmelden is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd en dat kan via deze webpagina van degroenetransformator.nl.  

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Stockfoto
151023/HvL

Wellicht interessant