img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-10-2023 13:35

Leudal - energietoeslag 2023 voor lage inkomens

Leudal - 16 oktober 2023 - Ook in 2023 komt er een energietoeslag voor huishoudens met een laag inkomen. Energietoeslag is geld voor huishoudens met een laag inkomen en hoge energiekosten. De gemeente Leudal wil de energietoeslag zoveel mogelijk automatisch uitbetalen aan iedereen waarvan bekend is bij de gemeente dat er aan de voorwaarden wordt voldaan. Er komt een formulier beschikbaar voor degenen die deze toeslag niet automatisch krijgen en er mogelijk wel recht op hebben.

img

Wanneer kunt u aanvragen?

De gemeente Leudal probeert om eind november de energietoeslag aan de huishoudens over te maken, waarvan bekend is dat ze aan de voorwaarden voldoen.

Daarna kunnen huishoudens in de gemeente Leudal die de energietoeslag niet automatisch krijgen en er mogelijk wel recht op hebben, zelf een aanvraag doen. Hiervoor wordt een formulier beschikbaar gesteld. 
Zodra er meer nieuws is, maakt de gemeente dat bekend via website en social media.  

Meer weten?

Heeft u een laag inkomen en behoort u tot de minima? Dan is het belangrijk om de gemeentelijke website goed in de gaten te houden. Zodra meer bekend is, komt hier informatie te staan over hoe u energietoeslag 2023 kunt aanvragen. 

stockfoto
161023/HvL

Wellicht interessant