img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-10-2023 10:30

Alzheimer Café Leudal - Diagnose dementie: Wat nu?

Heythuysen - 18 oktober 2023 - Allemaal kennen we wel iemand in onze omgeving die dementie heeft. Maar het wordt een heel ander verhaal als het jezelf treft, je partner of één van je ouders. Is het normale vergeetachtigheid of is er meer aan de hand? Bij toenemende geheugenproblemen wordt dan vaak de huisarts bezocht. Huisarts M. Smeets uit Baexem zal ingaan op mogelijke vervolgstappen in het Alzheimercafé Leudal op dinsdag 24 oktober in Zorgcentrum Beek en Bos in Heythuysen. 

img

Kan de huisarts de diagnose dementie zelf stellen of word je dan doorverwezen? Zijn er ook andere oorzaken waardoor je vergeetachtig kunt worden? Bestaat er medicatie tegen dementie? Welke hulp kan ik van de huisarts verwachten? Deze vragen worden voorgelegd aan huisarts M. Smeets uit Baexem.

Praktische informatie

wanneer - dinsdag 24 oktober 2023, van 19.30 tot 21.00 uur (zaal gaat om 19.00 uur open)

waar - Zorgcentrum Beek en Bos, L’Unionlaan 1 te Heythuysen

deelname - gratis

aanmelden - aanmelden is niet nodig 

meer informatie - kijk op de FB-pagina van het Alzheimer Café Leudal of stuur een e-mail naar alzheimercafeleudal@gmail.com  

Vrijwilliger worden bij het Alzheimer Café Leudal? 

Mocht u zich in willen zetten voor het Alzheimercafé, loop dan gerust binnen. Alle hulp is welkom! Lijkt het u leuk om koffie te schenken en onze bezoekers te ontvangen, meldt u aan!

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

181023/HvL

Wellicht interessant