img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-10-2023 15:13

Sportcafé Leudal - 'De gelukkige vereniging'

Roggel - 26 oktober 2023 - Twee keer per jaar wordt vanuit Negen in samenwerking met de gemeente Leudal een sportcafé georganiseerd. Elke keer staat er een thema centraal. Het sportcafé staat in het teken van elkaar ontmoeten, versterken en verbinden. Op donderdag 2 november vindt het Sportcafé Leudal plaats in de kantine van S.V. Roggel. Het thema van deze avond is 'De gelukkige vereniging'. Alle sportverenigingen en maatschappelijke organisaties uit de gemeente Leudal zijn van harte welkom.

img

Vragen die centraal staan zijn: van wie is de vereniging, hoe belangrijk is sociale veiligheid binnen de vereniging, wie zijn we als verenging en vanuit welke kernwaarden handelen we en wat is ons verenigingstalent en welke individuele talenten hebben de leden? 

Laat je inspireren

Laat je inspireren door het bijzondere verhaal van Job van Eunen en ontdek hoe jouw vereniging een gelukkige toekomst tegemoet kan gaan waarbij leden zich gedragen als trotse eigenaren van de vereniging.

Alle sportverenigingen en maatschappelijke organisaties uit de gemeente Leudal zijn van harte welkom. Het sportcafé vindt plaats in de kantine van SV Roggel (Berkenlaan 10, Roggel), begint om 19.15 uur en duurt tot 21.30 uur. 

Aanmelden

Aanmelden kan via dit online formulier of door een e-mail te sturen naar ruben@negen.nl. Vermeld hierbij vanuit welke organisatie je deelneemt en met hoeveel personen. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Stockfoto
181023/HvL

Wellicht interessant