img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-10-2023 10:30

Feestelijke opening Albert Heijn Heerschap in Haelen

Haelen - 30 oktober 2023 - Op dit moment wordt het pand van de voormalige Jan Linders in Haelen omgebouwd naar een Albert Heijn Heerschap-supermarkt. De feestelijke opening is op dinsdag 14 november om 11.00 uur. Supermarktmanager Rens Boonen en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. "We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster." De eerste 150 klanten krijgen een kruimel puddingvlaai van Bakkerij Heerschap.

img

Alle medewerkers van de oude winkel van Jan Linders zijn nu in dienst van Albert Heijn Heerschap. Klanten komen daarom de bekende gezichten gewoon weer tegen.

Nieuw is supermarktmanager Rens Boonen, een geboren Haelenaar. "Ik ben als 15-jarige in deze winkel begonnen. Later maakte ik de overstap naar Heerschap. Ik vind het geweldig om nu terug te keren naar Haelen. In deze winkel is immers mijn liefde voor het vak ontstaan. Samen met de vertrouwde medewerkers kijk ik er naar uit om klanten straks welkom te heten in onze nieuwe supermarkt."

Grotere winkel

Hoewel de verbouwing binnen de bestaande muren blijft, wordt de winkel wel flink groter. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. Klanten hebben straks keuze uit een groot assortiment met heel veel vers. Uiteraard ligt in de winkel ook het aanbod van Bakkerij Heerschap. Verder komen er tien zelfscankassa’s en een bloemen- en plantenafdeling. 

Rens Boonen en zijn collega’s staan dinsdag 14 november om 11.00 uur enthousiast klaar. "We zijn trots op onze nieuwe winkel en zijn benieuwd naar de reacties van klanten". 


Foto Albert Heijn
301023/HvL

Wellicht interessant