img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-11-2023 16:14

Feestelijk 7x11 jubileumweekend VV De Katers in Maasniel

Maasniel - 5 november 2023 - Onder het thema 'Glitter & Goud' nodigt V.V. De Katers Neel iedereen van harte uit voor een onvergetelijk jubileumweekend boordevol optredens van Limburgse artiesten. Dit feestelijke jubileum vindt plaats van vrijdag 17 november tot en met zondag 19 november. Het "Katerpalies" aan de Raadhuisstraat 13 in Maasniel wordt speciaal voor dit weekend omgetoverd tot 'De Glittertent'.

img

Programma

vrijdag 17 november 

Het jubileumweekend wordt op vrijdagavond 20.00 uur afgetrapt met "Sjabbe Sjiek", waarbij iedereen kan genieten van optredens van artiesten zoals John Tana, De Roerdassen, DJ Admin, Wiesse Oet Zuus, Danny Pouwels en Big Benny.

zaterdag 18 november

Op zaterdagavond vanaf 20.00 uur is het tijd voor "Katergoud", een feestavond met optredens van de dialectband Net Oet Bed, Erwin en Wir Sind Spitze.

zondag 19 november

Op zondagmiddag vanaf 14.00 uur wordt het "7x11 fees" gevierd met de feestband De Badmötse. Deze middag is voor iedereen gratis toegankelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie en het kopen van kaartjes, zie de website glitterengoud.nl.

"Mis dit sprankelende jubileumweekend niet en kom samen met V.V. De Katers genieten van een onvergetelijk weekend vol glitter en goud!"

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

051123/HvL

Wellicht interessant