img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-4-2019 13:05

'Ontdek-Je-Stem’ bij het Koninklijk Roermonds Mannenkoor

Roermond - Op 14 mei 2019 start het Koninklijk Roermonds Mannenkoor (KRM) met een gratis koorscholingscursus.  Er is geen leeftijdsgrens, de dirigent beoordeelt of je stem geschikt is voor koorzingen. De cursus wordt op acht dinsdagavonden gegeven en wordt afgesloten met een certificaat. 

img

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zingen vrolijk maakt en veel positieve bijwerkingen heeft. Zowel mentaal als fysiek.
 
Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor telt zo'n 75 actieve zangers. Sinds oktober 2015 staat het koor onder muzikale leiding van dirigent John Gerits. Het koor werkt mee aan tal van activiteiten in de gemeente Roermond maar treedt eveneens met grote regelmaat op buiten de gemeente. Met deze rijkdom aan variatie wil het Koninklijk Roermonds Mannenkoor steeds grensverleggend bezig zijn. 
 
Locatie: Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, Roermond

Data en tijden: de dinsdagavonden 14, 21, 28 mei en 4, 11, 18, 25 juni en 2 juli 2019, van 19 tot 19.45 uur. 

Deelname is gratis.

Aanmelden kan per email via info@roermonds-mannenkoor.nl 

Iedereen is van harte welkom om eens een repetitie bij te wonen, om kennis te maken met het koor en de muziek: elke dinsdag van 20.00 tot 22.30 uur in Café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13, Roermond. 

Meer informatie over het koor via deze link.
 

Wellicht interessant