img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-11-2023 17:54

Sjtasiefestasie Roermond 2024 niet gratis toegankelijk

Roermond - 11 november 2023 - De toegang tot de Sjtasiefestasie op Carnavalszaterdag 10 februari in Roermond is niet gratis. Een ticket voor de Sjtasiefestasie op zaterdag kost € 5,55, waardoor het evenement betaalbaar blijft voor iedereen. De Sjolefestasie op de vrijdag (9 februari) blijft wel gratis toegankelijk. Kaartverkoop voor inwoners Midden-Limburg start op zaterdag 18 november. Reguliere kaartverkoop start op vrijdag 1 december.

img

Deze beslissing is genomen met het oog op de veiligheid van het publiek en om ervoor te zorgen dat iedereen van het evenement kan genieten in een gecontroleerde omgeving. 

Toiletgebruik gratis

Om tegemoet te komen aan degenen die een ticket voor Sjtasiefestasie op zaterdag kopen, zijn de kosten voor toiletgebruik inbegrepen bij de kaartprijs.

Sjolefestasie blijft gratis toegankelijk

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Sjolefestasie! Het evenement op vrijdag blijft gratis (zonder tickets) toegankelijk voor iedereen, zodat iedereen de gelegenheid heeft om te genieten van de festiviteiten. Toiletgebruik op de vrijdag zal voor alle bezoekers ook gratis zijn.

Voorverkoop voor inwoners Midden-Limburg 

Op zaterdag 18 november krijgen inwoners van Roermond en omstreken de eerste kans om kaarten te kopen voor de Sjtasiefestasie middels vouchers. Deze vouchers worden op diverse locaties in Roermond en omstreken uitgedeeld. Een voucher geeft recht op de aankoop van maximaal vier kaarten.

Leden en sponsoren van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul, die voor 11 november 2023 lid zijn, ontvangen op zaterdag 18 november een voucher in hun mailbox waarmee ze maximaal twee kaarten kunnen kopen.

Via de social mediakanalen van Stichting Sjtasiefestatie Remunj wordt kort van tevoren aankondigen op welke locaties de vouchers worden uitgedeeld.

Reguliere kaartverkoop

Vanaf vrijdag 1 december start de reguliere kaartverkoop voor de Sjtasiefestasie via de website sjtasiefestasie.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Bron: Sjtasiefestasie Remunj /Foto: still uit compilatie Sjtasiefestasie 2020
111123/HvL

Wellicht interessant