img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-11-2023 12:30

Westa heren spelen de halve finale play-downs tegen Hilversum

Wessem - 26 november 2023 - Zondagmiddag 10 november speelden de VeerhuisWessem/Westa heren de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen tegen AutoJ.de Gooijer/SKF uit Veenendaal. Door de 6-1 overwinning eindigden de Wessemse heren op de vijfde plaats en resteert als toetje op zondag 26 november de halve finales play-downs tegen ranglijst laatste Hilversum. De winnaar van dit aanstaande dubbel programma is zeker van lijfsbehoud in de eredivisie. Live te volgen via DeltaLimburg.nl.

img

Man of the match in de thuiswedstrijd was Aleksandrs Maskalonoks die zich tegen respectievelijk Dicky de Jong en Floris Zur Muhlen terugvocht van een 0-2 achterstand en alsnog met de winst ging strijken. Ook Arturs Reinholds bleef ongeslagen tegen Zur Muhlen en Pieter van den Berg. Julien Meurant knoopte aan met een spectaculaire overwinning op de Jong.

In het afsluitende dubbelspel bleven Reinholds en Maskalonoks ongeslagen door de winst tegen het duo de Jong/Zur Muhlen.

DeltaLimburg.nl verzorgt de livestream van alle thuiswedstrijden van de eredivisiewedstrijden van de Westa heren. De wedstrijd van zondag 19 november terugkijken kan hier.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

foto Westa
111123/HvL

Wellicht interessant