img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-1-2024 13:08

Joep I Seuren Sjtadsprins van D’n Uul Remunj

Roermond - 7 januari 2024 - Op zaterdag 6 januari is Joep Seuren tijdens de 'Nach van de Nuje Sjtadsprins', in De Oranjerie in Roermond, gepresenteerd én geïnstalleerd als de Sjtadsprins van Remunj en Prins van Sjtadsvastelaovesvereniging D’n Uul. Joep I is de 79e Sjtadsprins van Remunj en Prins van D'n Uul. Hij werd onthuld in een act met 2x11 figuranten uit ‘de Nachtwacht’ en Rembrandt zelf. Joep I regeert onder de lijfspreuk 'Neet toete, blaoze' en laat zich bijstaan door drie adjudanten.

img

Joep Seuren

Sjtadsprins Joep I is als oudste in een gezin met 3 jongens, geboren in Linne op 11 februari 1983. Vanaf zijn 11e jaar woont hij in Roermond en wordt dit jaar dus op Carnavalszondag 41 jaar. Joep I is al 19 jaar samen met zijn partner Joni Hendrix, momenteel wonend op de Walbreukergraaf en samen hebben zij twee kinderen. Saartje van 3 jaar en Berend van 1 jaar. Hij werkt als Lean portfoliomanager bij Boels, een functie waarin hij op strategisch en tactisch nivo ICT-gerelateerde zaken regelt danwel laat regelen.

Joep I

Joep I regeert onder zijn lijfspreuk ‘Neet toete, blaoze’, verwijzend naar zijn muzikaal verleden en de liefde voor muziek. Hij laat zich bijstaan door drie adjudanten, waarvan er twee zijn bloedeigen broers zijn. Ruben Kuijper, René Seuren en Pieke Seuren. D’n Uul brengt in 2024 de Vastelaovend naar de Vastelaovesvierders onder het jaormotto ‘Nog eine en dan…’. D’n verwijst met dit jaormotto al naar 2025 waarin zij haar 8x11 jubileum viert.

Foto d'n Uul (Joep I en zijn adjudanten)
070124/HvL

Wellicht interessant