img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-1-2024 11:55

Nieuwe burgemeester Roermond bezoekt Westrom

Roermond - 11 januari 2024 - Op woensdag 10 januari bracht Yolanda Hoogtanders, de nieuwe burgemeester van Roermond, een bezoek aan Westrom. Ze kreeg een uitgebreide rondleiding en ging in gesprek met meerdere productiemedewerkers, waardoor die verreweg het belangrijkste deel van de rondleiding voor hun rekening namen. "En daar draait het bij Westrom ook om: om de mensen die bij ons werken, om iedereen die meedoet." 

img

"Onze medewerkers vonden het leuk om met de burgemeester te praten en vertelden haar positieve dingen. Dat ze het naar hun zin hebben, dat alles goed georganiseerd is en dat je altijd hulp krijgt als je die nodig hebt."

Burgemeester Hoogtanders kreeg een goed beeld van wat er bij Westrom gebeurt. Ze kon haar eigen ervaring bij Werkom in Purmerend, het sociaal ontwikkelbedrijf waar zij directeur was, goed spiegelen met de infrastructuur en activiteiten van Westrom.

"Het was mooi om te horen dat ze onder de indruk was em wij zijn blij dat de gemeente Roermond een betrokken en toegankelijke burgemeester heeft die goed kan plaatsen waar we mee bezig zijn."

Westrom

Westrom voert de Wet sociale werkvoorziening en de Participatiewet uit voor de vijf Midden-Limburgse gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Roermond. Het bedrijf laat mensen participeren en integreren en brengt zoveel mogelijk mensen naar (regulier) werk of andere vormen van participatie in de samenleving. Bij detacheringen verzorgt Westrom de begeleiding.  

Foto Westrom
110124/HvL

Wellicht interessant