img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-1-2020 11:00

40e editie Accretos volleybaltoernooi 2020

Roggel/Neer - Op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020 organiseert volleybalvereniging Accretos het jaarlijkse Accretos volleybaltoernooi. Net als als voorgaande jaren wordt het toernooi gehouden op evenemententerrein Maasveld (Ligteveld) in Neer. Met op zaterdag het jeugdtoernooi en op zondag het beachtoernooi. Ter ere van het 40-jarig jubileum is er aansluitend aan het toernooi op de zondag een BBQ. 

img

Gedurende het weekend kan men volleyballen op gras en zand onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. 

Traditioneel vindt op de zaterdag het gezellige jeugdtoernooi plaats voor jeugdteams in de categorie A, B en C (meisjes/ jongens) en niveau 1 t/m 6.

Op de zondag vindt weer het beachtoernooi plaats op echt zand (3 tegen 3) en is er ook weer een recreatief toernooi op gras. Aan het beachvolleybaltoernooi kan worden deelgenomen binnen de categorieën regiodivisie tot en met 1ste klasse, 2e/3e klasse en beach b-jeugd. Aan het recreatief toernooi kan worden deelgenomen in de categorieën geoefend en ongeoefend/vriendengroepen. 

Accretos (fusievereniging van volleybalvereniging Vinciat uit Roggel en Nevoc uit Neer) behoort tot de grotere volleybalverenigingen van Zuidoost-Nederland als ook tot de grotere binnensportverenigingen in de Gemeente Leudal. Een vereniging waar alle leden vanaf ongeveer 6 jaar kunnen volleyballen op diverse niveaus.  

Locatie: evenemententerrein Maasveld, Neer.

Data: zaterdag 16 mei 2020 van 10.30 tot ca. 16.30 uur en zondag 17 mei 2020 van 10 tot ca. 16-17 uur, gevolgd door een BBQ. 

Deelname: Iedereen is welkom, van jong tot oud.

Meer informatie vinden en/of aanmelden via deze link. Aanmelden kan tot en met 21 mei 2019.

Op de hoogte blijven van alle updates? Zet jezelf dan op aanwezig op het facebookevenement.

Foto: volleybalvereniging Accretos 

Tags
Wellicht interessant