img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-3-2023 16:30

Accretos Volleybaltoernooi 2023 in Neer

Neer - 22 maart 2023 - Op zaterdag 27 en zondag 28 mei - het Pinksterweekend - organiseert volleybalvereniging Accretos de 41e editie van het Accretos volleybaltoernooi. Het toernooi zal net als voorgaande edities weer plaatsvinden op evenemententerrein Maasveld (Ligteveld) in Neer. Gedurende dit jubileumweekend zal er de mogelijkheid zijn te volleyballen op gras en zand onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

Traditiegetrouw vindt op de zaterdag het gezellige jeugdtoernooi plaats voor jeugdteams in de categorie A, B en C (meisjes/jongens) en niveau 1 t/m 6.

Op de zondag vindt weer het beachtoernooi plaats op echt zand (3 tegen 3) en is er ook weer een recreatief toernooi op gras.

Aan het beachvolleybaltoernooi kan worden deelgenomen binnen de categorieën regiodivisie tot en met 1ste klasse, 2e/3e klasse en beach b-jeugd. 

Aan het recreatief toernooi kan worden deelgenomen in de categorieën geoefend en ongeoefend/vriendengroepen.    

Iedereen is welkom, van jong tot oud. 

Meedoen?

Aanmelding kan via deze online inschrijfpagina. Op de website van Accretos is veel informatie te vinden over dit jubileumtoernooi. Hou ook de FB-pagina in de gaten voor updates. 

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

220323/HvL

 

 

Wellicht interessant