img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-8-2022 12:15

Gratis beweegprogramma 'Positief Gezond in Leudal' in Neer voor 50-plussers

Neer - 25 augustus 2022 - Eind september gaat in Neer het 10-weeks beweegprogramma Positief Gezond in Leudal van start voor 50-plussers. Bewegen is van groot belang om fit en gezond ouder te worden. Toch ervaren 50-plussers vaker drempels om te gaan sporten en bewegen. Bij voldoende aanmeldingen starten twee groepen: op de maandagavond en de woensdagmiddag. Er kunnen maximaal 10 personen per groep deelnemen, iedereen op zijn/haar eigen manier en niveau. Deelname aan dit programma is gratis.

img

Onder begeleiding van een beweegcoach kom je een keer per week, samen met andere deelnemers, in beweging. Het beweegmoment bestaat uit een warming-up, circuittraining (gebaseerd op kracht,  uithoudingsvermogen, coördinatie en balans), een beweegspel en cooling down. Iedereen kan hieraan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. Aan het einde van elk gezamenlijke beweegmoment ontvang je huiswerkoefeningen mee met als doel om ook zelfstandig meer te bewegen in het dagelijks leven.

Na 10 weken bekijkt de beweegcoach samen met jou de mogelijkheden om aan te sluiten bij het reguliere sport- en beweegaanbod in de buurt, om ervoor te zorgen dat je ook na deze 10 weken structureel blijft bewegen. Beweegcoach Matti helpt je graag op weg naar een positief, gezond en gelukkig leven met de inzet van bewegen als middel.

Programma

Bij voldoende aanmeldingen:

wanneer - elke maandag vanaf 26 september 2022, van 18.00 tot 19.00 uur / elke woensdag vanaf 28 september 2022, van 13.00 tot 14.00 uur

waar - Sporthal 't Maasveld, Maasweg 1a, Neer

deelname - gratis

meer informatie/aanmelden - stuur een e-mail naar beweegcoach Matti via matti@negen.nl of bel haar via 06-28151793

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.  

250822/HvL

Wellicht interessant