img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

24-1-2024 15:01

Subsidie voor nieuw Blues- en Rockfestival Waogstock in Neer

Neer - 24 januari 2024 - Stichting Waogstock ontvangt financiële steun van de gemeente Leudal  voor haar nieuwe blues- en rockfestival op zaterdag 22 juni in Neer. Waogstock verwacht niet alleen bezoekers uit Leudal. Het trekt ook enthousiaste festivalgangers van buiten de gemeente aan. Naast een podium voor ervaren regionale, nationale en internationale artiesten en er is ook een Young Talent Stage, waarvoor nog plek beschikbaar is voor jonge talenten. De kaartverkoop start op donderdag 1 februari. 

img

Wethouder Robert Martens: “Een festival als Waogstock vormt een belangrijk element in het culturele leven van Leudal. Het draagt aanzienlijk bij aan onze doelstellingen op het gebied van Kunst en Cultuur,. Daarnaast heeft het festival een sterk toeristisch karakter. Het draagt bij aan de lokale economie en versterkt de gemeenschapszin. Met deze subsidie willen we onze betrokkenheid bij de kunsten én gemeenschap benadrukken. We zijn trots als gemeente Leudal zo’n nieuwe festival dat ‘kietelt’ mede mogelijk te maken.”

Super blij

Het bestuur van Waogstock reageerde verheugd op het nieuws: "We zijn superblij met deze subsidie. Het is een blijk van waardering voor ons blues- en rockfestival. En voor de onschatbare inzet van de vele vrijwilligers die samen met Stichting Waogstock dit evenement mogelijk maken. Waogstock 2024 belooft een te gek nieuw festival te worden.”

Over Waogstock Blues & Rock

Waogstock Blues & Rock is een nieuw eendaags festival in Neer. De eerste editie is op zaterdag 22 juni 2024 vanaf ongeveer 13.00 uur tot ongeveer 23.00 uur. Optredende bands zijn: Black Bottle Riot (NL), Vendetta Drive (NL), McCurdy Brothers (UK), Doghouse Sam & His Magnatones (B) en Chicago Capitols (NL).

Daarnaast is er nog plek voor vier bands op het Young Talent Stage. 16- tot 24-jarigen kunnen hiervoor inschrijven tot 1 maart 2024 via jeugdpodium@waogstock.nl.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Waogstock start op 1 februari 2024. Voor meer informatie zie de website van  waogstock.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

 
030124/HvL

Wellicht interessant