img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-2-2024 12:46

Inwonersinitiatief Hieël Hael gaat stoppen

Heel - 7 februari 2024 - Hieël Hael - een online platform van enthousiaste en betrokken inwoners die een positieve bijdrage willen leveren aan thema’s die leven in Heel, Panheel en de buurtschappen Pol en Osen - gaat stoppen. De bestuursperiode van het huidige bestuur loopt binnenkort af. Alle bestuurders hebben aangegeven niet opnieuw een periode te willen gaan besturen en er is geen opvolging.  

img

"Wij hebben helaas geen opvolging kunnen vinden; daarom hebben wij het besluit moeten nemen dat Hieël Hael gaat stoppen. Wij bedanken iedereen voor zijn of haar bijdrage aan het bevorderen van de leefbaarheid van onze kernen en de prettige samenwerking!"

Inwoners van Heel, Panheel en de buurtschappen Pol en Osen die een mooi idee, initiatief of een andere vraag hebben, kunnen contact opnemen met een van de dorpscontactpersonen van de gemeente Maasgouw. Dat kan telefonisch via het algemene nummer van de gemeente Maasgouw 0475 85 25 00
of rechtstreeks: Wendy Rietra 06-18 25 06 57 of Audrey Wolters 06-57 41 59 76. Ook een e-mail sturen is mogelijk: dorpscontactpersoon@gemeentemaasgouw.nl.

Foto: Leon van Lier|DeltaLimburg.nl
070224/HvL

 

Wellicht interessant