img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-2-2024 11:10

Vrouw (33) uit Haelen overleden na verkeersongeval in Haelen

Haelen - 9 februari 2024 - Aan de Roggelseweg in Haelen heeft op donderdagmiddag 8 februari een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij een personenauto betrokken was bij een aanrijding met een fietser. De bestuurder van de fiets - een 33-jarige vrouw uit Haelen - werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij later aan haar verwondingen is overleden. De bestuurster van de auto, een 25-jarige vrouw uit Haelen, is aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen.

img

Omstreeks 14.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval, waarbij een personenauto betrokken was in een aanrijding met een fietser. De bestuurster van de fiets werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar zij later aan haar verwondingen is overleden. De bestuurster van de auto, een 25-jarige vrouw uit Haelen, is aangehouden.

De omgeving van het ongeval was voor enige tijd afgezet om specialisten van de politie onderzoek te laten doen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de sporen op de weg, de toestand van de betrokken voertuigen, en worden eventuele camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen op die het ongeval hebben zien gebeuren of die mogelijk camerabeelden hebben van de omgeving rond het tijdstip van het ongeval. Ook mensen die meer informatie hebben over de situatie vlak voor het ongeval worden verzocht contact op te nemen.

Getuigen kunnen zich melden via het landelijke telefoonnummer van de politie op 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Tips kunnen ook digitaal worden doorgegeven via het gezocht-dossier.

090224/HvL

Wellicht interessant