img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-2-2024 12:49

ZijActief Stevensweert - seksuologe Vera Steenhart

Stevensweert - 10 februari 2024 - Op dinsdag 20 februari organiseert ZijActief Stevensweert een themabijeenkomst met seksuologe, relatie- en gezinstherapeute Vera Steenhart in het MFC in Stevensweert. In haar praktijk combineert ze inzichten uit de alternatieve gezondheidszorg met het goede uit het reguliere circuit. Zij gelooft in de kracht van verbinding. De verbinding met jezelf en met de ander. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

img

Vera werkt al 35 jaar met hart en ziel als relatie- en gezinstherapeut, seksuoloog en professional coach. In haar praktijk combineert ze inzichten uit de alternatieve gezondheidszorg met het goede uit het reguliere circuit. Zij gelooft in de kracht van verbinding. De verbinding met jezelf en met de ander. Inspiratie die verbonden wordt met de concrete ervaring. Seksualiteit als geïntegreerd onderdeel van je hele wezen. In het tot stand brengen van die verbindingen vindt zij haar inspiratie.

Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website hartszaken.nl.

Praktische informatie

wanneer -  dinsdag 20 februari 2024, aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
 
waar  -  MFC, Jan van Steffeswertplein 2 te Stevensweert
 
entree - gratis voor leden, € 5,00 voor niet leden (inclusief koffie/thee). Als je deze avond lid wordt van ZijActief Stevensweert, dan is deze avond gratis  

Met vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij uw vrijwilliger.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

Foto ZijActief Stevensweert
100224/HvL

 

Wellicht interessant