img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-2-2024 12:31

Stichting LVK organiseert ‘Daag van ’t Vastelaovesleedje’

Roermond - 11 februari 2024 - Op zaterdag 13 april organiseert Stichting LVK de 3e editie van de ‘Daag van ’t Vastelaovesleedje’ in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Deze dag is bestemd voor (potentiële) schrijvers, componisten, arrangeurs, zangers en zangeressen van Limburgse vastelaovesleedjes. Via workshops en presentaties krijgen (beginnende) schrijvers en componisten tips & tricks voor het maken van een pakkend liedje. Inschrijven kan vanaf woensdag 14 februari.

img

Voor artiesten zijn er workshops op het gebied van effectief stemgebruik en profilering op social media. Ook zijn er individuele speeddates, om een tekst of een compositie 1-op-1 voor te leggen en te bespreken. 

De workshops en speeddates worden gegeven en verzorgd door tal van bekende mensen uit de vastelaoves- en muziekwereld, waaronder Bas Keltjens, Rob Mennen, Guus Steinen en Dwayne Horbag. 

Inschrijven

Deelname aan de ‘Daag van ’t Vastelaovesleedje’ kost slechts € 22,50, inclusief koffie en vlaai bij ontvangst en soep en broodjes in de pauze. Het volledige programma is op Aswoensdag/Valentijnsdag 14 februari a.s. om 11.11 uur te vinden op de website stichtinglvk.nl. Vanaf dat moment is het ook mogelijk in te schrijven voor de dag. Echter ben er snel bij, want per workshop kunnen maximaal 25 geïnteresseerden deelnemen. Aanmelding van workshops en speeddates is op basis van volgorde binnenkomst.

Deze bijzonder interessante dag begint met een ontvangst om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Daarna is er gelegenheid voor een afsluitende borrel tot 17.00 uur.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

110224/HvL

 

 

Wellicht interessant