img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-3-2024 14:04

Boekenweek bij Bibliocenter - Ontmoet Heleen van Royen

Weert - 4 maart 2024 - Van zaterdag 16 tot en met zondag 24 maart is het Boekenweek. Dit jaar is het thema 'Bij ons in de familie'. Schrijfster en columnist Heleen van Royen, bekend om haar openhartige stijl, komt op woensdag 20 maart naar Bibliocenter Weert en deelt haar frisse perspectief op dit herkenbare onderwerp! Ook vertelt zij over haar nieuwe roman Juice en deelt fragmenten uit 'Moeder, dochter, minnares', een bundel ter ere van haar 20-jarig auteurschap. Meld je snel aan!

img

Het thema van dit jaar is ‘bij ons in de familie’. Iedereen maakt deel uit van een familie. Alles is familie, al is familie soms niet alles en kun je elkaar ook kwijtraken. Denk aan familie en de verhalen komen los. De literatuur staat dan ook bol van de familieverhalen.

Benieuwd naar de drive achter Heleens nieuwste roman Juice? Ontdek vanavond de totstandkoming ervan en de highlights.

Daarnaast deelt Heleen van Royen fragmenten uit Moeder, dochter, minnares, een bundel met columns en persoonlijke verhalen ter ere van haar 20-jarig auteurschap. In deze bundel speelt familie een grote rol.

Mis het niet, het wordt een boeiend gesprek!

Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen en met Heleen in gesprek te gaan. Na afloop van de lezing kun je enkele van haar boeken ter plekke kopen in de bibliotheek en laten signeren. De boeken van Heleen van Royen zijn natuurlijk ook te leen in de bibliotheek.

Praktische informatie

wanneer - woensdag 20 maart 2024, van 19.30 tot 21.30 uur

waar - Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250, Weert

deelname - € 12,50 voor leden van de bibliotheek, € 15,00 voor niet-leden

aanmelden - dat kan online via de website Bibliocenter.nl

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Yvette Kulkens (Heleen van Royen)
040324/HvL

Wellicht interessant