img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-3-2024 18:47

Galakledingbeurs voor eindexamenleerlingen SOML-scholen

Roermond - 14 maart 2024 - De inzamelingsactie voor galakleding op alle SOML-scholen is een groot succes geworden. Er is een grote collectie jurken, pakken, accessoires en schoenen ingezameld en dat is goed nieuws voor de eindexamenleerlingen. Op donderdag 28 en vrijdag 29 maart wordt een galakledingbeurs georganiseerd bij De Groene Transformator in Roermond. Hier kunnen eindexamenleerlingen van alle SOML-scholen gratis prachtige galakleding lenen. 

img

"Wij willen iedereen bedanken voor de bijdrage aan onze inzamelingsactie voor galakleding. Mede dankzij jullie inspanningen hebben we een prachtige collectie aan kleding en accessoires weten te verzamelen. Het is hartverwarmend om te zien hoe velen zich hebben ingezet voor dit duurzame initiatief."

Toekomstbestendig initiatief

Om dit initiatief de komende jaren een vervolg te kunnen geven, wordt iedereen uitgenodigd om de kleding na het gala weer in te leveren op de eigen middelbare school of bij De Groene Transformator (woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur). Degenen die voor het gala zelf kleding gaat aanschaffen/heeft aangeschaft, is van harte uitgenodigd deze na het gala te doneren.

Deelnemende scholen

De SOML-scholen zijn SG St. Ursula, BC Broekhin, Vrijeschool Broekhin, Connect College, Grescollege, ROER College Schöndeln, NT2 Mundium College, Wings Agora en Wings Niekée.

Praktische informatie

wanneer - donderdag 28 maart en vrijdag 29 maart 2024, van 16.00 tot 19.00 uur

waar - De Groene Transformator, Bredeweg 10 in Roermond

kosten - gratis (van harte uitgenodigd om de gekozen kleding na het gala weer in te leveren op school of bij De Groene Transformator)

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio!

Foto Leon van Lier (VWO SG Sint Ursula 2023)
140324/HvL

 

Wellicht interessant